Africa pur sang
Door: John
Blijf op de hoogte en volg John
05 September 2008 | Gambia, Brikama
En het land heeft, zoals ieder africaans land, ook een “democratisch gekozen” president waarvan je regelmatig posters tegen komt hoe goed hij het wel niet voor heeft met de mensen. Van de week zag ik hem voorbij rijden: het begon met een aantal politie auto’s die iedereen aan de kant gebaarde, daarna wat militairen, gewapend en wel, inclusief miterailleur, en vervolgens een verlengde hummer-pickup, waarschijnlijk de enige in zijn soort, geschonken door zijn goede vriend Gadaffi (yep, die van Libië). En achter in het bakkie ook weer gewapende millitairen.
Toch inderdaad maar aan de kant gaan als ze weer eens voorbij willen komen. En blij zwaaien natuurlijk.
Gisteren verhuisd naar een ander huis. Ik verbleef in een kamer van iemand die morgen terug komt van verlof. Het huis waar ik nu woon ligt een paar kilometer verderop, maar wel dichter bij onze stamkroeg. Het is ook wel wat kjleiner, maar dan heb ik het huis ook wel (nog) voor mij alleen.
05 September 2008 - 17:57
Mam En Pap .:
Hoj John.
Hoe is het , na een week in Gambia.
Al gewend aan de temperatuur ? We hadden zondag je bericht al een aantal keren gelezen. Ga zo door met schrijven , we blijven je volgen .
Sukses en groeten uit Leunen . -
07 September 2008 - 17:48
Marcel:
John,
Het gaat goed zo te lezen, leuke verhalen weer, ga zo door.
Ben benieuwd naar de eerste foto's!!
Groeten vanuit wereldstad Leunen!!!
Nard, Aniek, Nancy en Marcel -
11 September 2008 - 18:23
Mart En Corry Kanter:
We blijven je volgen john, zelfs al ga je naar Gambia. Toch wel gemakkelijk, vooral met je leuke beschrijvingen en ook nog foto's erbij. Alleen de warmte, de regen en de geuren zijn nog net niet over te brengen. Wij vragen ons natuurlijk wel af, of je in dat kantoor (met airco) ook nog wel werkt! Je it er zo ontspannen bij.
In ieder geval goodluck en we houden je in de gaten.
Corry en Mart