januari 24/25
Door: John
Blijf op de hoogte en volg John
25 Februari 2007 | Saudi Arabië, Riyad
Gister avond zat ik zoals altijd - bijna altijd - vaak 's avonds do9e mijn relaas te tiepen, en net op het moment dat ik op "plaats bericht" klik, loopt het netwerk vast. Da's ook wat. Gelukkig nog wel van te voren gekopieerd en geplakt, dus ik ben vanavond snel klaar. Hier komt het verhaal van gister:
Nou, het weekend is alweer voorbij. Gister maar wwer gaan zwemmen. Gaat nog steeds nietr vervelen. Deze keer had ik een opblaasbootje gekocht om wat verder te komen. Mooi professioneel uitziend pompje erbij gekocht, made in chine, dus toen ik het haakje los haalde vlogen er allerlei stukken pomp door de lucht (beetje overdreven, voor het hillariteits-gehalte). Nadat ik het ding weer in elkaar had gezet (ben toch techneut) vrolijk aan het pompen geslagen. Maar na een half uur pompen bij 35 graden heb ik het ding toch maar aan de kant gesmeten en gaan snorkelen. Wel weer wat nieuwe visjes gezien (en hondedrollen op de bodem, maar later kwam ik erachter dat het zeekomkommers waren). M'n bootje ga ik volgende week geoon met een compressor opblazen. (als dat maar goed gaat)
Morgen meer (inshallah)
25 Februari 2007 - 17:44
Vermeer En Paulus:
Wij wensen je een behouden vaart met je nieuwe rubberboot