februari 8
Door: John
Blijf op de hoogte en volg John
08 Februari 2007 | Saudi Arabië, Riyad
Vandaag mijn nieuwe leasebak gekregen. Nou ja, eigenlijk is alleen het woordje "bak" redelijk dicht bij de waarheid. Een afgetrapte 4x4 pick-up stond wortel te schieten, dus die heb ik maar genomen. (wel netjes gevraagd natuurlijk). Die was afgeschreven en werd alleen gebruikt voor intern transport. Ik kan er dus mee naar de werkplaats, de supermarkt en het strand. Dat is voorlopig genoeg, want aangezien ik op dit moment alleen maar een nederlands rijbewijs en een (verlopen) toeristenvisum heb, schijnt het niet zo verstandig te zijn om de openbare weg op te gaan.
Je ziet hier veel 4x4's. Aan de auto's kun je wel zien dat benzine hier goedkoper is dan water (geen grap). De projectleider rijdt in een Ford 6.5L (voor de leken: zo'n moter stoppen ze in Nederland in een vrachtauto). Helaas is het ding zo zwaar dat hij nog niet vooruit te branden is.
Ik ben in ieder geval hartstikke blij mer m'n pick-upje. (ik maak er binnen kort nog wel een foto van)
Morgen meer (Inshallah)
09 Februari 2007 - 12:09
Loes:
Hoi John,
ik moet een afstudeeropdracht over Saudi Arabie schrijven (sector water en milieu) dus vond t leuk om al jou belevingen daar te lezen om te kijken hoe t er ECHT is. Ik ben een half jaar in Dubai geweest maar dit is toch echt heel anders! Veel vrijheid heb je volgens mij niet :-( Nog succes daar en ik zal je verhalen blijven lezen!
Groetjes Loes -
09 Februari 2007 - 13:51
Tante Corrie:
Eindelijk iets gevonden om jou een berichtje te sturen, ikhoop dat het aan komt. Alles is goed hier ik hoop bij jou ook groetjes Corrie -
10 Februari 2007 - 07:27
Peter Vogelsangs:
john, alles ok, zo te zien wel
gr. Peter